Worldwise Hospitality

Wij zijn OT Design

Wij ontwerpen, realiseren èn produceren interieurconcepten.
Maak eens kennis met ons idee van samenwerken.
MEER OVER ONS...

Projecten

We vertellen graag over wat we doen en wat we kunnen. Maar liever nog laten we zien waar we goed in zijn: het realiseren van totaalinterieurs voor recreatieparken, hotels, healthcare-instellingen, restaurants en luxe 4 en 5-sterren resorts.
meer projecten...

De wereld achter onze producten

Er ligt een rijke wereld achter onze producten. Een wereld van passie, vakmanschap en handwerk. Al meer dan 20 jaar bedenken onze designers bijzondere woonaccessoires, sfeerverlichting en op maat gemaakte meubelen voor elk project. Dat doen we niet alleen in Nederland maar ook in Indonesië. Met hart en ziel. Kijk met ons mee.
MEER OVER ONZE PRODUCTEN...

Snelle leveringen

Natuurlijk kan het voorkomen dat u met spoed een interieurontwerp wilt hebben of alleen een aantal meubelen van uw vakantiewoning, hotel of restaurant vervangen wilt hebben. Geen probleem voor ons. Wij hebben altijd een grote voorraad in onze magazijnen in Europa, Azië en Nederland zodat we ook op zeer korte termijn kunnen leveren indien gewenst.
Meer over onze mogelijkheden...

Vacature

Ter uitbreiding van ons team in Nieuwegein (NL) zijn we op zoek naar een receptioniste / gastvrouw Neem contact met ons op als je interesse hebt dan kunnen we je wat meer over deze fulltime functie vertellen.
Let's work together

The way we work

Ons ontwerp begint met uw verhaal. Niemand kent het bedrijf beter dan de eigen ondernemer, de mensen die er werken en de gasten die er komen. Door goed te luisteren naar uw wensen, ideeën, mogelijkheden en onmogelijkheden ontstaat de basis van ons eerste interieurvoorstel
meer over onze werkwijze...

Wat kunnen wij voor u betekenen ?

Deze website laat veel zien van wat we kunnen en doen. Maar in een persoonlijke kennismaking kunnen we u natuurlijk het beste vertellen wie we zijn. We nodigen u dan ook van harte uit in onze inspirerende showroom in Nieuwegein, of bij u op locatie, om te kijken of het klikt en of we wat voor elkaar kunnen betekenen.
Let's work together

Contact us

Adres & route